slji

blink2

Monday, March 31, 2014

Ikrar Penderma Organ

assalamualaikum....

hari ni cikyah tak dak kelas langsung...huhhuhu tengah syok blogwalking tadi cikyah ada jumpa satu entry lama nie....dua tiga tahun lepas punya entry.. " A Gift of Life" by hasrulhassan ....cikyah rasa tersentuh sangat..cikyah bukan nk riak ka apa..sebenarnya cikyah pun salah seorang pengikrar penderma organ malaysia ni..masa cikyah buat ni..ramai kawan-kawan yang tak bagi buat...cikyah takut jugak time nak buat kad pengikrar penderma organ nie...hehehheehe..



nk dijadikan cerita..salah sorang lecturer cikyah nie.. Dr. Sujatha bg laa satu article pasal derma organ nie..dari situ baru cikyah rasa berani cikit untuk jadi pengikrar derma organ nie...nie cikyah nak kongsi sikit apa kata ustaz pasal derma organ..



kat sini cikyah nak tunjuk jugak video berkaitan penderma organ... 

Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy

Assalamualaikum semua...

 tekan banner


syarat-syarat penyertaan:

1.terbuka kepada semua blogger yang menetap di Malaysia sahaja
2. follow blog Aswan Azmy
3. Buat satu entry yang bertajuk " Segmen Mini Power Bank Aswan Azmy"
4.Tempek (tampal ) banner kat atas ni dan backlink ke entri Aswan Azmy
5. Tinggalkan url entri anda di kotak komen ke entri Aswan Azmy

senang ja kan..jom support Aswan Azmy!!!

Monday, March 17, 2014

The Superpapaya Giveaway



Di mulakan dengan Bismillah..

The SuperPapaya Giveaway! 


*Banner credit to AIN*

Antara hadiah yang bakal dimenangi:

Dress & Blouse | Shawl | Pashmina | Vcoa Treenea | Cookies | Notebook | Keychain | Shiseido Mask | Topup | Header & banyak lagi!

Ditaja oleh:

Adda Wellness | Lilly Lolly | Syofia | Butique4u | Farisah Home Delight | JOM Singgah Shoppe | LoveeWhitee | Saljiah Craft | Inner Scarf | 2Paradise's Shop | Dila | Elvee Exclusive Closet | Huda Collections | Ain Aina | Delfirastlye | Hijabzone7 | Azurah | Lolipoppoppop

Due Date: 25.3.2014 (10.00 p.m)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet merupakan online shopping yang menjual barangan wanita yang sangat superb! seperti dress, handbag, shawl dan banyak lagi dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan iaitu sekitar RM 25 - RM 95 sahaja!  Di mana lagi nak dapatkan brangan yang diingini dengan harga yg begitu berpatutan? Mestilah di Elvee Exclusive Closet!



Kepada yang berminat boleh lah terus contact Elvee Exclusive Closet di Facebook.



Friday, March 7, 2014

Segmen : Jom Blogwalking By SukaGelak

assalamualaikum...

 tekan banner atas ni...

hari ni cikyah rajin plak nk join giveaway yang  Blogger Suka Gelak..click..click BANNER...topup RM 5.00 untuk top refferal dan 10 blogger yang bertuah (atau lebih, bergantung pada peryertaan) akan Suka Gelak masukkan dalam senarai bloglist depa. jom support SukaGelak....

WISH ME LUCK!!!

GA Mac 2014 by Emas Putih

Assalamualaikum

Sila tekan banner di atas jika nak join.