slji

blink2

Tuesday, April 5, 2016

Super Comfort (Tilam Fiber) By HIFAD

Assalamualaikum...

Ni Cikyah nak cerita, semalam dok scroll fb ternampak laa plakk Super Comfort By HIFAD ni buat offer... selalu cikyah tengok je...memang dah lama teringin nak beli tapi belum ada rezeki..sebab cikyah kadang-kadang nak lepak depan tv sakit badan sebab baring kat lantai je..nak lepak kat sofa pun sakit jugak...jadi semalam nampak je sis ni buat offer (orang Pompuan biasa laa..hehehe)..apa lagi..grab laa 2..cikyah 1, makngah 1...

Sis di juai area JB, kalo nak dia COD ada laa caj..ikut tempat..tapi kalo hampa nak dia pos pun boleh..caj RM30...tilam ni selesa..contoh kalo orang mai ramai nak tidoq kat rumah kan..okay laa..ada tilam gini..tebal jugak laa tilam nii..tak da laa sakit-sakit badan...

Kelebihan Tilam Super Comfort By HIFAD:

  • Empok..gebu gebas
  • Kain Cotton yang sejuk...Tilam tidak panas
  • Amat sesuai untuk lepad depan TV
  • Sesuai untuk Ibu berpantang - Tidak sakit Belakang
  • Jimat Ruang- Boleh gulung
  • Berat tilam 6kg
  • Tebal 3 Inch

kalo hampa berminat boleh whatsapp kat no ni 017-799 0862




No comments:

Post a Comment